Pantun Basa Jawa

"Tuku kloso menyang ponorogo "
"Digelar ombo ning ngisor gapuro"
"Arep poso kari pirang dino"
"Yen kulo gadah salah nyuwun pangapuro"
"Satrio pringgodani arane gatot koco"
"Nduwe bapak jenenge werkudoro"
"Yen pesen iki wis diwoco"
"Nyuwun tulung sebar no".
"Mugi Gusti Allah paring pangapuro"

<i>tekt miring</i> | <b>TEKS TEBAL</b>

[img]link Image Anda[/img]

[youtube]link video youtube[/youtube]



 
© 2011 Buku PR, TUGAS, dan Catatan Sekolah | www.ok-rek.com | okrek | omaSae | BerKADO | Facebook | Twitter | Versi MOBILE