KATE-KATE DIPANAH – SEPURUAN

KATE-KATE DIPANAH
Kate-kate dipanah, dipanah ngisor gelagah
Ana manuk ondhe-ondhe
Mbok sri bombok mbok sri kate
Mbok sri bombok mbok sri kate
Mbok sri bombok…..Mbok sri kate
SEPURUAN
Sapa nunggang sepur lunga nyang Kediri
Wong iku sepur dhur bayare setali
Sapa trima nggonceng konangan kondhektur
Yen didhenda kenceng napa boten kojur
Dikutib : NGELURI BASA JAWA

<i>tekt miring</i> | <b>TEKS TEBAL</b>

[img]link Image Anda[/img]

[youtube]link video youtube[/youtube]



 
© 2011 Buku PR, TUGAS, dan Catatan Sekolah | www.ok-rek.com | Duwur | okrek | omaSae | BerKADO | Facebook | Twitter | Versi MOBILE